نحوه پخت کیک شکلاتی با فر برقی رومیزی

3/1 فنجان ورقه شکلاتی نیمه شیرین

5 قاشق غذاخوری کره

2 عدد تخم مرغ

4/1 چای خوری عصاره وانیل

1 قاشق غذاخوری آرد

دستور پخت کیک شکلاتی 

فربرقی رومیزی (آون توستر) را برای دمای 205 درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید تا گرم شود.

ته 4 تا قالب شیرینی (آلومینیومی) کاغذ روغنی بچینید و کناره های قالب را با روغن کمی اسپری کنید. قالب های آماده شده را روی سینی فربرقی رومیزی (آون توستر) قرار دهید. اگر اجاق گاز شما کوچک است ، ممکن است لازم باشد دو بار بپزید.

در یک کاسه مناسب، شکلات و کره را گرم و ذوب کنید و مرتب آن را هم بزنید. پس از آن بگذارید کمی خنک شود.

در حالی که شکلات در حال خنک شدن است ، تخم مرغ ها را در یک ظرف دیگر شکسته و هم بزنید. این کار را با سرعت انجام دهید تا تخم مرغ کف کند و حجم آن ها 4 برابر شود.

آرد و پودر اسپرسو را در مخلوط شکلات هم بزنید.

سپس شکلات را به مخلوط تخم مرغ بریزید و تبدیل به خمیر شود.

خمیر را که به طور مساوی تقسیم شده ، در قالب های کیک ریخته و به مدت 15 دقیقه آن را بپزید. قسمت بالای کیک باید سفت باشد و در حالی که لبه های بیرونی آن سفت است ، وسط آن نرم خواهد شد.

پیشنهاد برای خوشمزه تر شدن کیک

روی آن را با خامه فرم گرفته یا بستنی توت فرنگی پر کنید.