نحوه پخت کیک شکلاتی با فر برقی رومیزی
3/1 فنجان ورقه شکلاتی نیمه شیرین
5 قاشق غذاخوری کره
2 عدد تخم مرغ
4/1 چای خوری عصاره وانیل
1 قاشق غذاخوری آرد
دستور پخت کیک شکلاتی
فربرقی رومیزی (آون توستر) را برای دمای 205 درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید تا گرم شود.
ته 4 تا قالب شیرینی (آلومینیومی) کاغذ روغنی بچینید و کناره های قالب را با روغن کمی اسپری کنید. قالب های آماده شده را روی سینی فربرقی رومیزی (آون توستر) قرار دهید. اگر اجاق گاز شما کوچک است ، ممکن است لازم باشد دو بار بپزید.
در یک کاسه مناسب، شکلات و کره را گرم و ذوب کنید و مرتب آن را هم بزنید. پس از آن بگذارید کمی خنک شود.
در حالی که شکلات در حال خنک شدن است ، تخم مرغ ها را در یک ظرف دیگر شکسته و هم بزنید. این کار را با سرعت انجام دهید تا تخم مرغ کف کند و حجم آن ها 4 برابر شود.
آرد و پودر اسپرسو را در مخلوط شکلات هم بزنید.
سپس شکلات را به مخلوط تخم مرغ بریزید و تبدیل به خمیر شود.
خمیر را که به طور مساوی تقسیم شده ، در قالب های کیک ریخته و به مدت 15 دقیقه آن را بپزید. قسمت بالای کیک باید سفت باشد و در حالی که لبه های بیرونی آن سفت است ، وسط آن نرم خواهد شد.
پیشنهاد برای خوشمزه تر شدن کیک
روی آن را با خامه فرم گرفته یا بستنی توت فرنگی پر کنید.
دیدگاههای بازدیدکنندگان
ناشناس
ممنون از دستور پخت عالی :)
746 روز پیش ارسال پاسخ