مواد لازم برای پخت لازانیا

  • ماهی تابه نچسب 30 سانتی متری
  • کفگیر لاستیکی
  • ظرف لازانیا
  • 500 گرم گوشت گاو (پخته و آبکش شده)
  • 4 فنجان سس گوجه فرنگی
  • نصف فنجان پنیر پارمزان
  • 3 قاشق غذاخوری جعفری تازه خورد شده
  • 3 قاشق غذاخوری جعفری تازه خورد شده
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 5/3 فنجان پنیر موزارلا
  • 15 ورق لازانیا

دستور پخت لازانیا با آون توستر

فربرقی رومیزی (آون توستر)را تا دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

در یک قابلمه بزرگ 500 گرم گوشت گاو چرخ شده را در حرارت متوسط آنقدری بپزید تا پخته شده و دیگر صورتی نباشد؛ سپس خوب آبکش کنید.

گوشت گاو تهیه شده را با 4 فنجان سس مخلوط کنید تا سس گوشت شما آماده شود.

سپس در یک کاسه بزرگ مخلوط کن، پنیر پارمزان، جعفری تازه، ریحان، نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلط کرده و کنار بگذارید.

در ظرف پخت لازانیای خود، یک لایه از مخلوط سس و گوشت را در پایین پهن کنید. 3 رشته لازانیا را بصورت طولی در ظرف قرار دهید تا یک لایه ماکارونی یا پاستا ایجاد شود. سپس یک لایه

از پنیر موزارلا تازه اضافه کنید و این را لایه را باز هم تکرار کنید.

روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت 25-30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد آن را بپزید. سپس فویل آن را بردارید و به مدت 1-2 دقیقه خیلی کم آن را سرخ کنید.